mandag 9. november 2009

Nye gardiner


Hei alle kreative bloggere,

Jeg trenger noen gode råd og hjelp fra dere.

Driver å syr nye gardiner til hallen nede av gamle
laken med broderi. Har nå hengt de opp og tatt de ned
x antal ganger da jeg ikke blir fornöydKjöpte de egentlig for å sy kapper til kjökkenet

Men lakene er ikke brede nok til de vinduene,
faktisk ikke til noen av de nye vinduene.

Så da tenkte jeg att kansje de ble bra i hallen.

MEN.....

Her er problemet, nå henger begge lakene i vinduet,
syns lengden er ganske ok.
men nå henger de bare over gardinstanga.
vil jo gjerne ha en rysjekant oppe
men da blir kappa mindre og hvis jeg drar de ned blir lengden
for kort.
forstår dere problemet?

Eller skal jeg bare la de henge over stanga og bare
sy de sammen på mitten slik att det ikke blir er gap der.
(kappa over med nåler.)Så kjäre dere hva syns dere jeg skal gjöre?
Vet bare att jeg vil ikke klippe i de fine lakene.
synd ikke monograme syns noe särlig
da det er så vakkert.Er så takknemelig for alle gode råd dere vil gi meg.

ett englekyss får dere på veien;=)

Og noen utgåtte barnesko


En av mine vakre potter som jeG er så glad i.
De var ikke hvite da jeg kjöpte de, men det ble de ganske fort.Ha en kjempefin tirsdag alle bloggvenner.

KLEM BELLA

18 kommentarer:

 1. Det ble kjempe fint mamma. Må ikke klippe bort monogrammet.. Jeg lå en time i senga jeg, uten å få sove, så jeg sto opp igjen... ;O(

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar:o)) Det gjør ingen ting om de henger over gardinstangen. Gardiner er hengt opp på de mest utrolige måter ( bare ta en titt i interiørmagasinene :o) og mange er bare lagt over stengene. Det kommer jo selvfølgelig an på hvor monogrammene sitter, men jeg ville ha hengt dem rett på hver sin side ( ikke dratt tilside, om du skjønner...) og hatt plass til å henge noen lykter, julehjerter el. lign. , fra gardinstanga ned i vinduet. Ikke lett å forklare :o)
  Lykke til i alle fall. Ha en flott tirsdag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 3. Godmorgon. Jag tycker det ser bra ut. Det jag skulle ev. prova är och låta längderna hänga rakt ner utan omtag. Det är jättefina lakan du fått tag i. Och din ängel och dom små skorna är så sött.
  Ha en fin dag
  Goa kramen till dig vännen
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Hej !!
  Ååååh....vad fint det blev med gardinerna och allt det vita omkring......ser ut som en gräddbakelse !!!!!
  Hoppas du får en trevlig dag....!!!
  Kram,
  Monica

  SvarSlett
 5. Hei kjære goe Bella.
  nydelige gardiner du har laget,jeg å har laget gardiner av gamle overlaken,det er så herlig med broderi og monogram på,syntes bildet på toppen er nydelig jeg,ser ikke helt hvordan de er sydd sammen ,jeg hadde nok laget litt luft mellom de gardinene som henger ned,trekt dem nærmere vindukarm,ellers hadde jeg bare latt de være sånn du har dem.de er nydelig,du er så flink,man må liksom føle seg frem,å du kjenner med engang når det er rett for deg..
  jeg har på mine bare sydd i blondebånd å knytet dem rundt en gardinstang,super enkelt å ikke så mye jobb,er ikke noe god å sy jeg så tar til raske løsninger.hehehe...
  ha en nydelig tirsdag vennen,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Hej Bella. Jag har haft samma problem, jag gjrde så här. Jag vände lakanen upp och ner, så gjorde jag dem bara till fönsterbrädan. Inga omtag, utan de hängde bara, och det blev så snyggt. Det syns inte att de är upp och ner vända, och brodyren syns bättre. Jag sydde en kanal upptil, för att få en snygg rynkad kappa.
  Kramis/ Maggan

  SvarSlett
 7. Hej!
  Fina gardiner,jag undrar varför du inte kan ha ett mellanrum på gardinerna,det kanske är för att gardin stången är tråkig.Man kan ju dölja den genom att tex vira tyg eller spets på den biten som syns.
  Ha det så bra,kram Agneta

  SvarSlett
 8. Thanks for you sweet comment on my blogg. I love yours. hugs Anneke

  SvarSlett
 9. Hej Bella!

  Jättefina gardiner.

  Det jag skulle prova är att bara nåla ihop de delar av lakanen som hänger över gardinstången och inte nåla ihop de delar som hänger under.

  kramar
  Jane

  SvarSlett
 10. Hei!Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!En kjempekoselig blogg du har!:-)Så flott at du fant veien inn til meg...for da fant jo jeg veien til deg ;-O Gardinene er kjempeflotte.Jeg er enig med noen av de andre her at det hadde vært fint med litt luft mellom sidegardiner og kappe.Broderiene er kjempefine.Tror jeg bor i galt land for på loppisene her er det ikke mye laken med broderi/hekleverk å finne....:-( Men jeg gir ikke opp!Har lagt deg til på siden min og gleder meg til å følge bloggen din videre :-)
  Hilsen Mona.

  SvarSlett
 11. Hej! Åh så fint med vita gardinerna :-) och änglar visar du också, jag är så svag för dom! Jisses! Hhaha ja den tårtan är så poppis. Å jo du kan visst laga mat du det tror jag!! Här inne hos dig snöar det hela tiden det gör det inte hos mig! Snyft! Det är fint! ska hälsa Pia. Ja i den butiken finns det mycket fint. Jahaa du vill ha korset men vet du det skadar inte att fråga om den är till salu hihi! Hhaha tack för dom fina orden om vårat hem! Ja jag trivs men vill ha ett hus att inreda hihi. Hhahha tack för den du hihih ja inte är man väl vackert i den mössan ahahha! tack söta, hoppas allt är bra med dig! har lite svårt att hinna med att hälsa på er alla samt svara på alla kommentarer så du? bli inte förvånad när det kommer flera svar på samma gång! hihih kram kram

  SvarSlett
 12. Så fint du har gkort.
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvarSlett
 13. Hej Bella!
  Jag tycker gardinerna är fina som de är, men jag skulle välja att ha dem utan omtag. Du kan sy på band för att knyta runt stången, där vikningen på gardinen är nu, men då får du ingen rynkkant upptill. Förslag 2 är att hitta ett lakan som stämmer med dessa och sy på en rynkkanal av detta tyg, just där vikningen är nu. Vilken söt ängel. Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Kram Camilla

  SvarSlett
 14. Hej
  Vackra gardiner! Skulle nog låta dem hänga rakt ner istället om du nu inte är nöjd som det är. Tyckte det var fint.
  Ha en skön kväll!
  Kram
  /Sara

  SvarSlett
 15. Hej

  tycker nog som Sara:)
  Jättefina bilder du bjuder på
  Kram sari

  SvarSlett
 16. Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
  Er vel litt enig med noen her som sier at det hadde vært fint at de hang rett ned på hver sin side. Kappen over henger fint selv om den ikke er sydd sammen. Nydelige gardiner og monogram er jo bare så utrolig lekkert… ønske… ønske… hehe.. Lykke til, blir spennende og følge bloggen din – for her var det mye koselig.
  Ha en fantastisk dag, klem fra Mette

  SvarSlett
 17. Så koselig blogg du har. Synes gardinene ble veldig fine. Monogrammene ville jeg gjerne fremhevet med en lite "sticheri-ramme" rundt. En lys farge som tar opp fargen i noe du har rundt på veggen eller i vindusposten. Nydelig er det uansett.

  SvarSlett
 18. Jag tackar mycket för dit komment på min blogg!
  Så vackert här, äldra skor är fint!

  SvarSlett

Vil bli kjempeglad om du skrev noen ord..♥

Related Posts with Thumbnails