søndag 11. oktober 2009


Ja her sitter jeg midt inatten igjen og tenkte skrive noen ord.
Det har blitt noen dager siden sist da jeg har gått å grublet på
om jeg skulle fortsette å blogge eller ikke.

HVORFOR ??

SKAL PRÖVE Å FORKLARE SÅ GODT JEG KAN.

Jeg har fått to kommentare fra andre bloggere som skrev.

Nr 1 skrev:LÄR DEG Å SKRIVE NORSK FÖR DU BEGYNNER Å BLOGGE.

Nr 2 skrev.HAR DU IKKE GÅTT PÅ SKOLE ?. SKULLE IKKE TRO DET
SÅ DÅRLIG SOM DU SKRIVER.

VEL DER ER MITT PROBLEM, JEG LIDER AV ETT SNEV AV DYSLEKSI SOM MIN LEGE SA.

JEG VAR EN KASTEBALL DET MESTE AV MIN BARNDOM IMELLOM BARNEVÄRNET
OG FOSTERHJEM OG
HADDE ALLTID STORE PROBLEMER PÅ SKOLEN MED STORT SETT ALLE FAG,
MEN DET Å LESE LIKTE JEG.
JEG VAR PÅ UNDERSÖKELSE EN GANG HOS EN LEGE HER I SVERIGE DA
JEG GIKK I TREDJE KLASSE, OG DET VAR HAN SOM SA JEG HADDE ET SVEV
AV SKRIVEVANSKER.
DE ALLE FLESTE SOM HAR VÄRT INNE PÅ MIN BLOGG HAR SIKKERT SETT ATT
DET HAR VÄRT MANGE SKRIVEFEIL,HAR PROBLEM MED STOR BOKSTAV,
KOMMA.OSV OSV.
MEN JEG HÅPER DA ATT DE FLESTE FORSTÅR DET MESTE AV
ROTET MITT.

JEG BRUKER VELDIG LANG TID NÅR JEG SKRIVER INNLEGG DÅ JEG HAR VÄRT LIVREDD PGA MINE SKRIVEFEIL, JEG LESER IGJENNOM ALT BÅDE TRE OG FIRE GANGER FÖR JEG LEGGER DET UT PÅ BLOGGEN.

MEN JEG VIL TAKKE FOR ALLE DE KOSELIGE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT
SIDEN JEG STARTET Å BLOGGE, DERE ER SÅ GODE OG SNILLE ALLA SAMMEN

NATTAKLEM FRA BELLA

12 kommentarer:

 1. Jeg kjenner jeg blir så sinna når jeg hører dette !!!!
  IKKE BRY DEG OM DE SOM SKRIVER DISSE KOMMENTARENE !!!!
  FYY skamme seg skulle de !!!!!!
  Du har en nydelige blogg og skriver flott synes jeg.. Hvem har vel ikke noen skrivefeil ??? Og hva gjør vel det da ?????
  Nei, fortsett du å vis oss bilder fra ditt vakre hjem :)) OG SKRIV !!!!!!
  JEG er så glad du er her og følger spent med på hvert eneste innlegg fra deg :)))
  Stå på !!!!!!!!!!!!

  Stoor klem fra Kari

  SvarSlett
 2. Meg igjen ;)
  IKKE legg ned bloggen. Da vinner de og det vil vi ikke !!!!!
  Klem

  SvarSlett
 3. Men gumman, bry dig inte om elaka kommentarer. Det är lätt och säga men jag menar det verkligen. Som jag brukar säga, dom kommer dom elaka, det är bara en tidsfråga. Jag tycker ofta men ser stavfel och bokstäver som hoppar med lite fel. Jag tror då alltid att personen skriver fort, som jag, och då blir det också fel ibland. Inte ska du sluta blogga, f.n heller, jag tycker du skriver jättebra, spelar väl ingen roll om du blandar lite norska och svenska. Och jättefina bilder har du alltid, du har mycket och visa oss.
  Kom igen nu tjejen, jag håller på dig.
  Stoor kram till dig vännen
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. kjære vennlige Bella,
  dette er nesten ikke til å tro at folk kan si sånn,jeg skriver utrolig mye feil,har et snev av dysleksi som du,men pytt pytt,å mye er det å at min data klikker på noen taster,
  dette opprører meg virkelig,blås på dem som sier sånn,du som ikke tenker sånn å sier sånt om andre er så utrolig mye mer verd.DU MÅ FORTSETTE VENNEN,jeg elsker å lese din blogg.å du har så skjønne bilder.jeg kan ikke forstå at det kan være voksne som sier sånn..ikke bry deg om dem,men jeg kjenner følelsen åssen du har det,har hatt en spesiell barndom jeg å,ble adoptert.men det er en annen sak.men følelsen å ikke være verd noe som liten,kan en slite med resten av livet sitt,men vit at det du sier og skriver betyr masse for mange..blokker anonyme.veldig glad i din blogg..
  klem fra sylvia
  tusen takk for omtanke og hilsen på min blogg

  SvarSlett
 5. Men kjære vene, hva slags mennesker er det som oppfører seg på den måten?!? Er det noe du IKKE skal bry deg om så er det slike sårende og frekke kommentarer. At det går an, blir helt sjokkert jeg. Fortsett med bloggen din du, og la ikke mobberne vinne!

  SvarSlett
 6. hei kjære Bella.jeg skrev en kommentar i stad til du å,men den er ikke her,sånn at om det kommer en til så er noe galt.MEN det jeg sa er at jeg blir helt satt ut av sånt.kan ike skjønne VOKSNE an skrive sånt tull,NEI VENNEN DU MÅ FORTSETTE Å BLOGGE,JEG LIKER DIN BLOGG KJEMPEMASSE.hev deg over disse individer,sier masse om dem som kan få vrengt sånt ut av seg,du er så mye verd.å jeg har masse skrivefeil,men da får de som ikke klarer å forstå bare ligge unna.men jeg kan så godt skjønne deg,jeg å har hatt en turulent barndom,ble bort adoptert.å har man blitt tråkket på som liten ,kommer fort disse følelser igjen når sånne kommentarer faller.men igjen,hev deg over dem.mail meg gjerne om du vil.vi har endel felles her,
  stå på Bella.sure grinete folk finnes veralt,men ikke la det påvirke deg.du er du.gleder meg alt til neste innlegg av deg.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. Hej o tack för att du skrev så fint om min blogg! Jag blev riktigt glad.. Din blogg är helt helt underbar o jag är väldigt avundsjuk på ditt hem! SÅ Vackert!
  Läste oxå om dina funderingar på att sluta blogga pga din dyslexi.. Jag arbetar som assistent åt ungdomar (15-19 år gamla) som har dyslexi och inte ens deras skolkamrater är så elaka som de på din blogg! Jag förstår att du blivit jätteledsen för deras dumma, korkade och idiotiska kommentarer men du ska absolut INTE sluta blogga!!
  En stor kram på dig/ Git.

  SvarSlett
 8. Nej jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga för några dumma personers elaka kommentarers skull!! det skulle ju litet vara som att ge dem rätt, eller hur? nej försök strunta i det elaka. Vi är många läsare som mer än gärna besöker din fina blogg. den som tycker det är SÅÅÅ jobbigt att läsa en blogg som innehåller några små stavfel (vilket man ofta har också då man skriver snabbt) kan ju sluta läsa bloggen!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 9. Hej Bella!
  Tack för hälsningen! Blev så upprörd när jag läste detta, att vuxna människor skriver så taskiga saker. Lägg inte ner din blogg, utan fortsätt med den, den är jättefin. Stavfel har säkert jag med på min blogg. Jag förstår om du tycker det är jobbigt men stå på dig, låt inte de som har skrivit de dumma kommentarerna få bestämma.

  Hoppas du fortsätter att blogga!
  Kramar Frida

  SvarSlett
 10. Klart du skal fortsette å blogge! Bloggen din er kjempefin og du viser herlige bilder fra ditt nydelige hjem! Inspirerende, så keep up the good work :) Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!! Syntes foresten at du skriver "jattebra" :) God mandagskveld(natt) til deg!

  :)Anette

  SvarSlett
 11. Jeg blir oppgitt over enkelte mennesker, har de virkelig ikke bedre ting å ta seg til? Skulle jo tro at sånn mobbing slutta man med når man gikk ut fra barneskolen. Har folk så lite vett i hodet??
  Jeg syns i alle fall du skal fortsette bloggen din:) syns du skriver kjempe fint jeg! er jo hva du skriver som er viktig, ikke hvordan du skriver det mener nå jeg:)
  Du har et helt nydelig hjem. Har lagt meg til som følger her og gleder meg til å lese innleggene dine fremover:)

  Masse gode klemmer fra Karianne

  SvarSlett
 12. Jag håller med alla fina kommenterar som du har fått ovan. Sluta inte att blogga - du är en förebild för andra med samma problem och var i stället stolt över att kunna få så många att bli intresserade av vad du har att bidra med på bloggfronten. Fortsätt och tack för ditt besök på min bloggsida!

  SvarSlett

Vil bli kjempeglad om du skrev noen ord..♥

Related Posts with Thumbnails